Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: SomeDarkHollow Date: May 15, 2008 1:34pm
Forum: GratefulDead Subject: Re: new player

It stopped working for me today as well. Up until that point, I did like it, but not sure that it has a significant advantage to streaming through an external player like Windows Media Player.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: SkyDawg Date: May 15, 2008 2:18pm
Forum: GratefulDead Subject: Re: new player

It worked fine the first day or two but now it doesn't work at all. I can't stream anything. I get a message telling me I need to install flash player which I already have. What gives? Totally FUBAR.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: user unknown Date: May 15, 2008 2:52pm
Forum: GratefulDead Subject: Re: new player

Same here. Not only does it not work, but tells me I need to download a new adobe flash player..."Internet Archive's in-browser MP3 player requires the Adobe Flash Player. It appears that you do not have it installed.
Get current Flash version". I dl'd it last night, but still get the same message. Looks like I'll be doing my streaming elsewhere until this mess is resolved.


This post was modified by user unknown on 2008-05-15 21:52:23

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: SkyDawg Date: May 15, 2008 2:53pm
Forum: GratefulDead Subject: Re: new player

I was beginning to think it was just me. This is all I get now when I link to a show:

Internet Archive's in-browser MP3 player requires the Adobe Flash Player. It appears that you do not have it installed.
Get current Flash version

I ALREADY HAVE the Flash Player installed!

I emailed technical support and posted on Live Music Archive Forum in hopes that someone in a position to fix the thing will notice.

Terms of Use (10 Mar 2001)